Diensten - Bit4u

Waar je ons allemaal voor kunt bellen

Automatisering

Netwerk-onderdelen, servers, computers, wifi, audio/video-oplossingen; je ICT-infrastructuur draait stabieler en voordeliger met Bit4U. Daarvoor geven we eerlijke adviezen en kijken we of er verbeterpunten zijn. Bijvoorbeeld door het gebruik van nieuwe techniek. Daarnaast biedt Bit4U de mogelijkheid voor een onderhoudscontract. Zo krijgen we een band met de klant, kennen we de apparatuur en kunnen we elk probleem in no-time oplossen.

Cloudsolutions

Waarom applicaties en mail laten draaien op dure servers? Cloud-oplossingen zijn de toekomst. Bij Bit4U zijn we op de hoogte van de laatste mogelijkheden en helpen we onze klanten met installatie en migratie naar de beste cloud-systemen. Office 365, Google G Suite, Dropbox for Business; we deliver! Vervolgens leggen we je medewerkers graag uit hoe ze een en ander zelf kunnen beheren. Tenzij je het liever door ons laat doen.

VOIP

Bellen via internet kan de bedrijfskosten flink verlagen. Niet voor niets leveren wij voor vele klanten VOIP-oplossingen. Door onze goede contacten met VOIP-providers hebben wij snel de juiste oplossing. Van cloud-telefonie op hosted platforms tot cloud-telefonie op het Xelion platform. En wil je bellen vanuit een CRM systeem? Of bellen via de computer met een USB headset? Met één belletje komen we het regelen.

Beveiliging

ICT beveiliging is belangrijker dan ooit. Bestanden, werkplekken, servers, wifi, PC’s en smartphones; alle onderdelen samen vormen een keten die veilig moet zijn. Want bedreigingen tegen dataverlies, storingen, virussen en hackers kunnen je bedrijf grote schade toebrengen. Bit4U heeft oplossingen op maat en zorgt dat alles veilig geregeld is.

Voorbereid op de AVG

In 2018 is de nieuwe AVG-wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Dat kan grote gevolgen voor jouw bedrijf hebben.
De AVG-wetgeving bepaalt namelijk dat elk bedrijf vast moet leggen wat ze met persoonsgegevens doen. Om forse boetes te voorkomen is het dus zaak om goed te kijken of jouw
organisatie AVG-Proof is. Bit4U heeft speciaal geschoolde mensen om securityscans en audits uit te voeren. We komen graag even bij je langs!

Contact –  PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenQuicksupport © Bit4U 2023. Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie: StudioTempel