Werkwijze - Bit4u

Meer productiviteit, minder kosten. Dat willen we allemaal

Je wilt je netwerk altijd up and running hebben. Met de modernste tools en het juiste platform. Want de continuïteit van je bedrijfsvoering is alles. Bit4U regelt het en verzorgt techniek, onderhoud, beheer en veiligheid tegen lage kosten. Met kennis van jouw bedrijf en je mensen en met slimme monitoring voor goeie preventie. 24/7. Zo zorgen we dat jouw mensen overal kunnen werken in een veilige omgeving.

Mogen we even persoonlijk worden?

Bij BIT4U werken we met een lean & mean team van jonge, enthousiaste generalisten. Of beter gezegd: specialisten op veel gebieden. Dat maakt ons tot een complete ICT serviceprovider, zonder veel overhead en zonder vage helpdeskmedewerkers. Elke klant krijgt z’n eigen contactpersoon en die kent het bedrijf door en door. Welke applicaties er draaien. Waar de koffie staat. En zo lossen we elk probleem snel op. Zonder poeha. Zonder wachttijd. En heel persoonlijk.

We denken liever middelenvrij

Bit4U heeft geen vaste leveranciers en kiest altijd de beste en voordeligste oplossing voor de klant. Of je nu lokaal wilt werken of in de cloud. Wij kennen de nieuwste technieken en de beste oplossingen om je bedrijf te helpen. En kunnen we het niet zelf leveren, dan regelen wij dat een ander dit doet. Uiteraard onder onze verantwoordelijkheid.

Contact –  PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenQuicksupport © Bit4U 2023. Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie: StudioTempel