Glasvezel van Bit4u - Snel internet zonder gedoe - Bit4u

Glasvezelinternet in jouw omgeving: profiteer extra van de aanleg

Wil jij een belangrijke stap zetten naar de toekomst? In jouw regio kun je nu heel makkelijk kiezen voor het meest flexibele glasvezelabonnement. Bestel het Flexpakket van DELTA en profiteer van het internet van de toekomst.

Wat jouw voordeel is?
Ongekend snel uploaden en nog stabieler internet. Perfect voor de nieuwste babyfoons, deurbellen met camera’s en alle andere slimme apparaten. En voor thuiswerken, thuis college volgen via Zoom en zonder haperen streamen in de allerhoogste resolutie.

Heb jij al een abonnement afgesloten en ben je benieuwd naar de status op jouw adres? Kijk dan op DELTA Netwerk en vul je postcode in. Of bekijk deze video over hoe de aanleg in zijn werk gaat.

Wie is DELTA Fiber?

Glasvezel experts
DELTA Fiber Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op het allersnelste en beste glasvezel internet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Fiber Netwerk al internet aan sinds 1981 en glasvezel internet sinds 2006.

Samenwerking met Bit4U B.V.
DELTA Fiber Netwerk en Bit4U hebben de handen ineengeslagen voor de verglazing van de industrieterreinen in Lansingerland.
Door de gezamenlijke expertise bieden wij u de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op mega snel glasvezel.
Nieuwsgierig? Neem contact met Bit4U op voor meer informatie!

Contact –  PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenQuicksupport © Bit4U 2023. Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie: StudioTempel